طرز تهیه مرغ طعم دار مجلسی داخل فر
به گزارش مجله هدیه، اگر می خواهید در میهمانی هایتان یک غذای متفاوت و خوشمزه درست کنید که در خاطر تمام میهمان ها بماند ما به شما طرز تهیه مرغ طعم دار مجلسی را پیشن ها می دهیم.
اگر میهمانی در پیش دارید و دوست دارید با طبخ غذایی خوشمزه و متنوع، سلیقه خود را به رخ بکشید پس پیشنهاد این بخش مناسب شما خواهد بود. در این قسمت می خواهیم طرز تهیه مرغ طعم دار در فر که یکی از غذا های محبوب حتی در کشور های دیگر است را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مرغ طعم دار
طرز تهیه
اول از همه چاشنی را آماده می کنیم؛ اینگونه که زعفران را داخل ظرف می ریزیم؛ می توانیم از پودر زعفران هم استفاده کنیم. آب لیمو، سرکه، روغن زیتون را اضافه می کنیم. سپس سیر ها را رنده یا له نموده و همراه با رب و سس کچاپ اضافه می کنیم. بعد؛ پودر پابریکا، ادویه بهارات یا هفت ادویه، پودر زنجبیل، زردچوبه، سس خردل، دارچین، فلفل سیاه و پودر آویشن را اضافه می کنیم.
دو قاشق غذاخوری نمک را هم می ریزیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. نصف لیوان آب اضافه نموده و هم می زنیم. حالا چاشنی مرغ آماده است. در مرحله بعد؛ مرغ ها را در آرد و نمک و لیمو ورقه شده می غلتانیم و می گذاریم تا نیم ساعت استراحت کند.
وقتی مرغ را در مخلوط مرینیت می غلتانیم، باید خشک باشند. بعد از این که تمام مرغ ها به مواد آغشته شد، دو ساعت می گذاریم تا در داخل یخچال بمانند. اگر این کار را از یک روز قبل انجام بدهیم، طعم مرغ ها خوشمزه تر خواهد شد.
بعد از این که مرغ ها طعم دار شدند، باید آن ها را در سینی فر بچینیم؛ اما ابتدا کف سینی را کاغذ روغنی می گذاریم و تکه های مرغ را روی آن می چینیم. بقیه مخلوط مرینیت را هم روی مرغ می ریزیم. داخل سینی آب نمی ریزیم؛ چرا که آب مرغ زیاد است.
روی ظرف فویل می گذاریم. دمای فر باید 240 درجه باشد و مرغ ها به مدت 1.5 ساعت داخلش بمانند. اگر بخواهیم مرغمان قهوه ای رنگ گردد، فویل را برداشته و چند دقیقه ای می گذاریم تا گریل گردد.
این مرغ طعم دار تهیه شده در فر را می توانیم با برنج یا به تنهایی هم سرو کنیم.
منبع: نمناک
منبع: فرارو