6 طرز تهیه نوشیدنی محلی میگو با سس مخصوص ، ترکیب سس نوشیدنی محلی میگو چیه؟

به گزارش مجله هدیه، نوشیدنی محلی میگو چیست؟ نوشیدنی محلی میگو یا سالاد نوشیدنی محلی میگو یکی از و از با ظاهری لوکس و طعمی ملایم و دلچسبه. شما می تونید نوشیدنی محلی میگو رو به چند روش مختلف برای مهمانی ها و دورهمی هاتون درست نموده و با سس نوشیدنی محلی یا حتی بدون سس سرو کنید. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه نوشیدنی محلی میگو به روش های مختلف رو به شما آموزش بدیم.

6 طرز تهیه نوشیدنی محلی میگو با سس مخصوص ، ترکیب سس نوشیدنی محلی میگو چیه؟

طرز تهیه نوشیدنی محلی میگو با سس مخصوص در یک نگاه

برای درست کردن نوشیدنی محلی میگو با سس مخصوص، اول میزانی آب، نمک، فلفل سیاه، برگ بو و کمی آبلیموی تازه رو توی یه قابلمه بریزید و جوش بیارید. میگوهای پاک و شسته شده رو توی این قابلمه بریزید و برای 2 تا 3 دقیقه بپزید. سپس، میگوهای پخته رو فوری توی آب یخ بذارید تا خنک بشن و بعد روی دستمال حوله ای خشک کنید. در همین حین، سس مایونز و کچاپ رو با آبلیموی تازه، سس ورچسترشایر، سس تند و در صورت تمایل خامه یا ماست مخلوط کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید؛ اگه فرصت دارید این سس رو برای 15 تا 30 دقیقه توی یخچال بذارید تا طعم ها جا بیوفتن. برای سرو، کف ظرف رو با کاهوی خرد شده بپوشونید، میگوهای سرد رو روی کاهو قرار بدید و سس مخصوص نوشیدنی محلی رو روی میگوها بریزید یا کنار ظرف بذارید. نوشیدنی محلی میگو رو با برش های لیموترش و کمی جعفری یا شوید تزیین کنید.

برای مطالعه مواد لازم، مراحل و جزییات درست کردن نوشیدنی محلی میگو ادامه این مطلب رو مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی محلی میگو با سس مخصوص (برای 4 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
میگو (تمیز شده سایز میانه)400 گرم
آب4 لیوان فرانسوی دسته دار
نمکنصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/4 قاشق چای خوری
برگ بو (اختیاری)1 عدد
لیموترش1 عدد

مواد لازم برای تهیه سس نوشیدنی محلی میگو

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
سس مایونز4 قاشق غذاخوری
سس کچاپ2 تا 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 تا 2 قاشق غذاخوری
سس ورچسترشایر (اختیاری)نصف قاشق چای خوری
سس تند یا فلفل چیلیبه میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
خامه صبحانه (اختیاری)1 قاشق غذاخوری
کاهو (خرد شده)برای سرو با نوشیدنی محلی میگو
لیموترش (قاچ شده)برای تزیین نوشیدنی محلی میگو
جعفری یا شوید تازهبرای تزیین نوشیدنی محلی میگو

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: حدود 10 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه نوشیدنی محلی میگو با سس مخصوص: حدود 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه نوشیدنی محلی میگو با سس مخصوص

طرز تهیه نوشیدنی محلی میگو با میگوی آبپز یا بخارپز قابل انجامه. شما می تونید نوشیدنی محلی میگو رو به عنوان یکی از انواع پیش غذای مجلسی همراه با سس مخصوص بر پایه مایونز، سالسا، سس آووکادو، سس ماست و شوید یا حتی بدون سس سرو کنید.

مرحله اول: میگوها رو تمیز کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه نوشیدنی محلی میگو با سس مخصوص، میگوهای تازه رو پوست بگیرید، رگ گیری کنید و با آب سرد بشورید. بعدش میگوهای شسته شده رو توی سبد بریزید تا آب اضافی شون خارج بشه. سپس میگوها رو روی دستمال حوله ای بچینید تا آب شون کاملا گرفته بشه.

در صورت تمایل، برای خرید انواع میگو می تونید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: آب رو برای پخت میگو آماده کنید

حالا یه قابلمه میانه بردارید و آب، نمک، فلفل سیاه، برگ بو و کمی آبلیموی تازه رو داخلش بریزید. قابلمه رو روی حرارت میانه رو به زیاد بذارید تا بجوشه. وقتی آب جوشید، شعله رو کمی کم کنید تا آب به آرومی قل بزنه. این آب به میگوها طعم می ده و مزه شون لذیذتر می کنه.

برای خرید انواع ادویه ها مثل نمک و فلفل سیاه می تونید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: میگوها رو بپزید

وقتی آب جوشید، در این مرحله از طرز تهیه سس نوشیدنی محلی میگو مجلسی، دیگه وقتشه میگوها رو داخل قابلمه در حال جوش بریزید. میگوها رو فقط به مدت 2 تا 3 دقیقه توی آب جوش بپزید تا رنگ شون صورتی و فرم شون کمی خمیده بشه. بعد میگوها رو فوری توی سبد بریزید و آبکش کنید. توجه داشته باشید، میگوها رو نباید بیش از حد بپزید؛ وگرنه گوشت میگو سفت می شه.

مرحله چهارم: میگوها رو خنک کنید

میگوهای پخته شده رو به سرعت توی یه کاسه آب یخ بندازید تا روند پخت میگوها متوقف بشه و خنک بشن. اجازه بدید میگوها حدود 3 دقیقه توی آب یخ بمونن؛ بعدش دوباره میگوها رو توی آبکش بریزید تا آب اضافی شون گرفته بشه. سپس، میگوهای پخته و خنک رو روی دستمال حوله ای قرار بدید. اگه فرصت دارید، این میگوها رو برای 10 دقیقه توی یخچال بذارید تا کاملا سرد و آماده سرو بشن.

مرحله پنجم: سس مخصوص نوشیدنی محلی میگو رو درست کنید

در فاصله خنک شدن میگوها، سس مایونز () و سس کچاپ () رو توی کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. یکی دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه، سس ورچسترشایر () و سس تند رو هم اضافه کنید.

این مواد رو به خوبی هم بزنید تا ترکیب کاملا یکدستی ایجاد بشه. اگه دوست دارید سس نوشیدنی محلی میگو نرم تر و کرمی تر باشه، می تونید یه قاشق غذاخوری خامه یا ماست هم اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط بشن.

برای خرید خامه، انواع ماست و انواع سس مثل سس مایونز، کچاپ و سس تند می تونید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله ششم: ادویه ها را اضافه کنید

حالا نمک و فلفل رو هم به سس نوشیدنی محلی میگو اضافه کنید. محتویات این کاسه رو دوباره به خوبی هم بزنید تا طعم ادویه ها کاملا در سس پخش بشه. اگه می خواید سس مخصوص نوشیدنی محلی میگو بهتر طعم بگیره و جا افتاده تر بشه، روی کاسه رو با درپوش مناسب یا با سلفون بپوشونید و کاسه رو برای 15 تا 30 دقیقه توی یخچال بذارید. اگه عجله دارید می تونید همون موقع از سس نوشیدنی محلی بهره ببرید.

مرحله آخر: نوشیدنی محلی میگو با سس مخصوص رو سرو کنید

بعد از خنک شدن میگوها، چند برگ کاهوی شسته و خرد شده رو کف ظرف یا گیلاس سرو بچینید. بعد میگوهای سرد رو روی کاهوها قرار بدید و سس نوشیدنی محلی رو روی میگوها بریزید یا کنار ظرف بذارید. چند برش لیموترش و کمی جعفری یا شوید خرد شده هم برای تزیین روی میگوها بریزید تا نوشیدنی محلی میگو ظاهر زیباتری پیدا کنه. یادتون باشه نوشیدنی محلی میگو رو حتما سرد سرو کنید تا حسابی خوشمزه بشه.

روش تهیه نوشیدنی محلی میگو رژیمی

طرز تهیه نوشیدنی محلی میگو رژیمی در مراحل آماده سازی و پخت میگو درست مثل رسپی بالاست؛ با این تفاوت که این بار برای تهیه سس نوشیدنی محلی باید به جای سس مایونز از ماست یونانی کم چرب () بهره ببرید. ماست یونانی کم چرب رو با کمی آبلیموی تازه، میزان خیلی کمی کچاپ یا پوره گوجه بدون شکر، نمک، فلفل و چند قطره سس تند مخلوط کنید تا یه سس سبک و کم چرب داشته باشید. باقی مراحل رو طبق دستور اصلی دنبال کنید.

روش تهیه نوشیدنی محلی میگو با سس ماست و شوید

طرز تهیه نوشیدنی محلی میگو با سس ماست و شوید هم در مراحل آماده سازی و پخت میگو درست مثل رسپی اصلیه. در این روش برای تهیه سس باید ماست چکیده رو با شوید تازه خرد شده، کمی سیر رنده شده، آبلیموی تازه، نمک و فلفل مخلوط کنید تا یه سس خوش عطر و خنک داشته باشید. باقی مراحل رو درست طبق دستور اصلی دنبال کنید.

روش تهیه نوشیدنی محلی میگو با سس آووکادو (نسخه مکزیکی)

در طرز تهیه نوشیدنی محلی میگو با سس آووکادو ابتدا باید میگوهای پاک شده رو 2 تا 3 دقیقه توی یه قابلمه در حال جوش شامل، نمک و کمی آبلیموی تازه بپزید. بعد میگوهای پخته شده رو فوری توی کاسه آب یخ بریزید تا خنک و لطیف بمونن. برای سس، یک آووکادوی رسیده رو له کنید و با آبلیموی تازه، کمی پیاز رنده شده، نمک، فلفل و چند قطره سس تند یا هالوپینوی خرد شده مخلوط کنید تا یه سس کرمی و خوش طعم به دست بیاد. باقی مراحل رو طبق دستور اصلی دنبال کنید.

روش تهیه نوشیدنی محلی میگو با سس سالسا

طرز تهیه نوشیدنی محلی میگو با سس سالسا هم در مراحل آماده سازی و پخت میگو درست مثل رسپی اصلیه. اما برای تهیه سس مخصوص این نوع نوشیدنی محلی میگو باید گوجه فرنگی و پیاز رو به صورت نگینی ریز خرد و مخلوط کنید. گشنیز تازه ساطوری شده، آبلیموی تازه، نمک، فلفل و کمی فلفل هالوپینوی خرد شده یا میزان کمی سس تند رو هم به مخلوط گوجه و پیاز اضافه کنید تا یک سالسای تازه و خوش عطر داشته باشید.

حالا کف ظرف سرو کمی کاهوی خرد شده بریزید؛ میگوهای سرد رو روی کاهو بچینید و سالسا رو روی میگوها بریزید یا کنار ظرف سرو کنید. این مدل نوشیدنی محلی میگو طعمی تند، تازه و پرانرژی داره و برای افرادی مناسبه که غذاهای تند و تیز و سبک رو دوست دارن.

روش تهیه نوشیدنی محلی میگو بدون سس (نسخه کاملا رژیمی)

در طرز تهیه نوشیدنی محلی میگو بدون سس هم ابتدا باید میگوها رو به روشی که بالاتر گفتیم، پاک کنید، بشورید و حدود 2 تا 3 دقیقه بپزید. سپس، میگوها رو توی کاسه آب یخ بندازید و آبکش نموده و با دستمال حوله ای خشک کنید. برای سرو، کف ظرف میزان کمی کاهوی تازه و خردشده بریزید و میگوهای سرد رو روی اون بچینید. برای طعم دهی سبک و رژیمی، فقط کمی نمک، فلفل و چند قطره آبلیموی تازه یا چند قطره روغن زیتون روی میگوها اضافه کنید. این مدل نوشیدنی محلی میگو کاملا سبک، کم کالری و مناسب افرادیه که می خوان میگو رو بدون هیچ سس و افزودنی سنگینی میل کنن.

نکات مهم در طرز تهیه نوشیدنی محلی میگو رستورانی

  • میگوها رو هرگز بیشتر از 2 تا 3 دقیقه نپزید؛ پخت زیاد موجب سفت شدن گوشت میگو می شه. سایر دلایل سفت شدن گوشت میگو را می دانید؟
  • بعد از پخت، میگوها رو فوری توی آب یخ بندازید تا روند پخت متوقف بشه و کاملا خنک بشن.
  • سس نوشیدنی محلی میگو رو قبل از سرو حداقل به مدت 15 تا 30 دقیقه توی یخچال بذارید تا طعم ها خوب با هم ترکیب بشن.
  • برای سرو سالاد نوشیدنی محلی میگو حتما از میگوهای پخته و سرد بهره ببرید تا پیش غذا خوشمزه و تازه باشه.
  • اگر می خواید سس نوشیدنی محلی نرم تر و کرمی تر بشه، می تونید یه قاشق خامه یا ماست بهش اضافه کنید.
  • برای پخت میگو می تونید از روش بخارپز هم بهره ببرید.
  • برای نسخه هایی که سس ماست دارن، حتما از ماست چکیده یا یونانی بهره ببرید تا سس نوشیدنی محلی میگو آب نندازه و ظاهر نوشیدنی محلی رو خراب نکنه.
  • برای درست کردن سس آووکادو، بهتره دقیقا قبل از سرو نوشیدنی محلی اقدام کنید؛ چون آووکادو خیلی زود تیره می شه و ظاهر غذا رو تحت تاثیر قرار می ده.
  • در نسخه ای که از سس سالسا استفاده می کنید، اگه سالسا تند یا آب دار بود، میزانش رو کنترل کنید تا طعم میگو پوشونده نشه و بافت نوشیدنی محلی شل نباشه.
  • برای تهیه نوشیدنی محلی میگو بدون سس، حتما از میگوهای تازه یا منجمد با کیفیت بهره ببرید؛ چون طعم اصلی میگو بیشتر حس می شه و کیفیت مواد اولیه خیلی مهمه.
  • کاهو یا سبزیجاتی که کف ظرف می ذارید باید شسته شده و کاملا خشک باشن تا نوشیدنی محلی میگو ظاهر تمیز و جذابی داشته باشه.

فوت و فن های خوشمزه شدن نوشیدنی محلی میگو

نوشیدنی محلی میگو رو باید گرم سرو کنیم یا سرد؟

نوشیدنی محلی میگو همواره باید سرد سرو بشه تا هم طعمش بهتر حس بشه و هم بافت میگو منسجم و خوش خوراک باقی بمونه.

می تونیم نوشیدنی محلی میگو رو از قبل آماده کنیم؟

می تونید میگو رو چند ساعت قبل بپزید و توی یخچال نگه دارید. فقط سس رو نزدیک زمان سرو مخلوط کنید تا ظاهر و طعمش بهتر بمونه.

اگه میگو بیش از حد سفت شد، چیکار کنیم؟

میگو وقتی زیاد بپزه سفت می شه. برای جلوگیری از این مشکل، همواره باید میگوها رو فقط 2 تا 3 دقیقه بپزید. بعد از سفت شدن کاری از دست تون برنمیاد؛ اما می تونید با اضافه کردن میزان بیشتری سس، خشکی و سفتی بافت میگو رو کمی جبران کنید.

ترکیب سس نوشیدنی محلی چیست؟

سس نوشیدنی محلی یه سس خنک و خوش طعمه که معمولا بر پایه مایونز و کچاپ درست می شه. این سس رو اغلب با کمی آبلیموی تازه، سس تند و ادویه ترکیب می کنن.

ترکیبات نوشیدنی محلی میگو همواره ثابته؟

نه، ترکیبات نوشیدنی محلی میگو ثابت نیست و بسته به سلیقه و ذائقه تون می تونید سبزیجات مختلفی مثل کرفس خرد شده، ذرت، خیار، آووکادو، پیازچه، گوجه فرنگی نگینی شده و زیتون هم بهش اضافه کنید. سس ها هم کاملا قابل تغییر هستن و از مایونز و کچاپ گرفته تا ماست، آووکادو یا سالسا می تونن پایه کار باشن.

منبع: افق کوروش
انتشار: 20 آذر 1404 بروزرسانی: 20 آذر 1404 گردآورنده: hadiee.ir شناسه مطلب: 2497

به "6 طرز تهیه نوشیدنی محلی میگو با سس مخصوص ، ترکیب سس نوشیدنی محلی میگو چیه؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "6 طرز تهیه نوشیدنی محلی میگو با سس مخصوص ، ترکیب سس نوشیدنی محلی میگو چیه؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید