طرز تهیه بیفتک مرغ بدون خشک شدن با مرینیت مخصوص رستورانی

به گزارش مجله هدیه، بیفتک مرغ یکی از هست. شما می تونید این غذای رستورانی لذیذ رو با برش های نازک تر گوشت مرغ یا با استفاده از گوشت مرغ چرخ شده درست نموده و همراه با انواع سس سرو کنید. خوبی این غذا اینه که به دلخواه می تونید اون رو با برنج یا با انواع نون همراه سبزیجات و سالاد سرو کنید. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه بیفتک مرغ خانگی رو به شما آموزش بدیم.

طرز تهیه بیفتک مرغ بدون خشک شدن با مرینیت مخصوص رستورانی

طرز تهیه بیفتک مرغ خانگی داخل تابه در یک نگاه

برای درست کردن بیفتک مرغ خانگی، اول سینه مرغ رو بشورید، خشک کنید، از وسط نصف کنید و با بیفتک کوب به ضخامت 5 تا 7 میلی متر برسونید. بعد پیاز رو نگینی و سیر رو رنده کنید و با سویا سس، سرکه سفید، روغن زیتون، رزماری و ادویه ها مخلوط کنید تا مایه مرینیت آماده بشه.

تکه های مرغ رو داخل این مخلوط بذارید، کمی ماساژ بدید و 30 تا 60 دقیقه توی یخچال استراحت بدید. بعد در تابه نچسب یا چدنی با کمی روغن زیتون و حرارت میانه، هر طرف رو حدود 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و پخته بشه. در آخر، 2 تا 3 دقیقه استراحت بدید و بعد با نون، برنج، سیب زمینی سرخ نموده یا سبزیجات سرو کنید.

برای مطالعه طرز تهیه بیفتک مرغ، مواد لازم و جزییات درست کردن آن ادامه این مطلب رو بخوانید.

مواد لازم برای تهیه بیفتک مرغ خانگی (برای 2 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان)2 عدد
سویا سس1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
سرکه سفید1 قاشق غذاخوری
سیر4 حبه
پیاز1 عدد
رزماری تازه1 شاخه
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
فلفل قرمز و پولبیبربه میزان لازم
انواع نان، برنج، سالاد یا سیب زمینیبرای سرو با بیفتک مرغ
انواع سسبرای سرو با بیفتک مرغ

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: حدود 15 تا 20 دقیقه

مدت زمان لازم برای استراحت بیفتک مرغ خانگی در یخچال: حدود 30 تا 60 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت بیفتک مرغ خانگی در تابه: حدود 8 تا 10 دقیقه (برای گوشت سینه مرغ با ضخامت 5 تا 7 میلی متر)

مراحل طرز تهیه بیفتک مرغ خانگی در تابه

طرز تهیه بیفتک مرغ با استفاده از گوشت تکه ای یا گوشت مرغ چرخ نموده در تابه روی گاز یا در فر به روش پرسی با برنج و سیب زمینی و سالاد یا به صورت ساندویچی با انواع نان قابل انجامه.

مرحله اول: گوشت مرغ رو آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه بیفتک مرغ خانگی، گوشت سینه مرغ رو به خوبی بشورید و خشک کنید. بعد گوشت سینه مرغ رو از وسط برش بزنید؛ طوری که هر طرف سینه مرغ به دو تکه گوشت نازک تر تقسیم بشه. حالا، این تکه ها رو با بیفتک کوب به آرامی بکوبید تا ضخامت قطعات گوشت مرغ به 5 تا 7 میلی متر برسه. حواس تون باشه ضربه ها آروم باشن تا گوشت مرغ له نشه و فقط نرم بشه. این کار باعث می شه گوشت مرغ سریع تر بپزه و در عین حال، بعد از پخت لطیف باقی بمونه.

در صورت تمایل، برای خرید انواع گوشت مانند گوشت سینه مرغ می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: باقی مواد اولیه رو آماده کنید

حالا، پیاز شسته و بدون پوست رو به صورت نگینی ریز برش بزنید و کنار بذارید. حبه های سیر شسته و بدون پوست رو هم له یا رنده کنید. پیاز ریز شده و سیر رنده شده رو در کاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم: مایه مرینیت بیفتک رو آماده کنید

در این مرحله از طرز تهیه بیفتک با مرغ، وقتشه که سس سویا ()، سرکه سفید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون رو همراه با رزماری تازه داخل کاسه بریزید و به پیاز و سیر اضافه کنید. این مواد رو حسابی هم بزنید تا با هم مخلوط بشن و طعم شون به خورد باقی مواد بره. اگه به رزماری تازه دسترسی ندارید، می تونید از رزماری خشک شده بهره ببرید.

برای خرید سس سویا، سرکه سفید، روغن زیتون و انواع سبزیجات خشک شده مانند رزماری می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: ادویه ها رو اضافه کنید

بعد از مخلوط کردن این مواد، دیگه وقتشه همه ادویه ها شامل فلفل سیاه، فلفل قرمز و پولبیبر رو هم به مایه مرینیت اضافه کنید. یادتون باشه، سس سویا به خودی خود شور و نمکیه؛ بنابراین، اگه خواستید فقط میزان بسیار کمی نمکی به مایه مرینیت بزنید. این ترکیب رو دوباره به خوبی هم بزنید تا مایه نسبتا یکدستی ایجاد بشه.

برای خرید انواع ادویه ها مانند نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: گوشت مرغ رو مزه دار کنید

در این مرحله از طرز تهیه بیفتک با گوشت مرغ، نوبت به مزه دار کردن تکه های مرغ می رسه. بنابراین، قطعات گوشت مرغ رو که قبلا با بیفتک کوب آماده کردید داخل کاسه بذارید و به مایه مرینیت آغشته کنید. تکه های مرغ رو با مواد کمی ماساژ بدید تا مایه مرینیت به خورد گوشت مرغ بره.

مرحله ششم: گوشت مرغ مرینیت شده رو در یخچال استراحت بدید

حالا روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و این کاسه رو برای 30 تا 60 دقیقه داخل یخچال بذارید تا گوشت مرغ حسابی مزه دار بشه. به این ترتیب، گوشت مرغ هم لطیف تر می شه هم طعم عمیق تری پیدا می کنه. این مرحله خیلی مهمه، چون مرغ به زمان احتیاج داره تا طعم مایه مرینیت رو جذب کنه و بافتش نرم بشه.

مرحله هفتم: بیفتک مرغ رو سرخ کنید

در این مرحله از طرز تهیه بیفتک نرم با گوشت مرغ، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون رو در تابه نچسب یا چدنی بریزید و روی حرارت میانه بذارید تا داغ بشه. سپس، مرغ ها رو از مایه مرینیت در بیارید و کمی از پیاز و سیر روی مرغ ها باقی بذارید تا طعم شون بیشتر حفظ بشه.

مرغ ها رو داخل تابه بچینید و فاصله بین شون رو رعایت کنید تا بخار اضافی نگیره و سطحش طلایی بشه. هر طرف گوشت مرغ رو حدود 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا کاملا پخته و خوش رنگ بشه. در تمام این مدت، حرارت رو میانه نگه دارید تا گوشت مرغ خشک نشه. در دقیقه آخر پخت، می تونید یک شاخه رزماری تازه روی گوشت مرغ بذارید تا عطرش بیشتر بشه.

مرحله آخر: بیفتک مرغ نرم و آبدار رو سرو کنید

بعد از سرخ کردن، بیفتک مرغ رو برای 2 تا 3 دقیقه به حال خودش بذارید تا استراحت کنه. به این ترتیب، موقع برش زدن بیفتک، آب میان بافتی مرغ خارج نمی شه و بافت بیفتک مرغ کاملا نرم و آبدار باقی می مونه. بعدش بیفتک مرغ رو در ظرف سرو بچینید. شما به دلخواه می تونید این غذای خوشمزه رو با ، سبزیجات پخته شده،، ، انواع نان یا با یا سرو کنید.

در صورت تمایل، برای خرید انواع سس، انواع نان و برنج می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

روش تهیه بیفتک مرغ در فر

طرز تهیه بیفتک مرغ در فر در مراحل آماده سازی و درست مشابه همون چیزیه که در رسپی بالا براتون گفتیم؛ با این تفاوت که بعد از مزه دار شدن گوشت مرغ باید فر رو روی دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

بعدش بیفتک مرغ رو در سینی فر چرب شده یا روی کاغذ روغنی بچینید. بیفتک ها رو حدود 20 دقیقه در فر بپزید و در نیمه پخت یک بار برگردونید تا هر دو طرف شون طلایی بشه. در آخر، می تونید چند دقیقه گریل فر رو روشن کنید تا روی مرغ ها طلایی و کمی برشته بشه. باقی مراحل رو درست مثل رسپی اصلی دنبال کنید.

بیشتر بخوانید:

روش تهیه بیفتک مرغ چرخ نموده

در طرز تهیه بیفتک مرغ چرخ نموده، اول گوشت سینه یا ران مرغ رو چرخ کنید و با یه پیاز رنده شده، دو سه حبه سیر له شده، یه دونه تخم مرغ، کمی آرد سوخاری یا آرد معمولی، نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه مثل پاپریکا یا پولبیبر خوب ورز بدید تا مواد یکدست بشن. بعد دست تون رو کمی خیس کنید و از مواد به مقدار دلخواه بردارید، پهن کنید و شکل بیفتک بدید.

یه تابه رو با کمی روغن روی حرارت میانه بذارید و هر طرف بیفتک ها رو حدود 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و پخته بشن. در آخر، بذارید یکی دو دقیقه استراحت کنن و بعد با نون، برنج یا سالاد سرو کنید.

برای خرید تخم مرغ، آرد سوخاری و آرد سفید می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

نکات مهم در طرز تهیه بیفتک مرغ

  • گوشت مرغ رو با بیفتک کوب پهن کنید تا ضخامتش یکنواخت بشه و پختش راحت تر و سریع تر بشه.
  • وقتی گوشت مرغ رو مرینیت می کنید، حداقل نیم ساعت توی یخچال بذارید تا حسابی مزه بگیره.
  • نمک رو با احتیاط بریزید، چون سویا سس خودش نمک زیادی داره.
  • موقع سرخ کردن، حرارت رو روی درجه میانه نگه دارید تا مرغ هم مغزپخت بشه و هم خشک نشه.
  • تابه رو خوب داغ کنید تا سطح بیفتک ها طلایی و خوش رنگ دربیاد.
  • بعد از پخت، دو سه دقیقه به مرغ استراحت بدید تا آب داخلش پخش بشه و آبدارتر بمونه.
  • اگر حس کردید بیفتک کمی خشکه، می تونید آخر کار یه قاشق روغن زیتون یا کره روی اون بریزید.

فوت و فن های خوشمزه شدن بیفتک مرغ

بیفتک مرغ رو با چه گوشتی بهتره درست کنیم؟

معمولا از گوشت سینه مرغ بدون استخوان استفاده می کنن؛ چون راحت کوبیده می شه و سریع می پزه. ولی در صورت تمایل، می تونید از گوشت ران مرغ بدون استخوان هم بهره ببرید که آبدارتر و خوشمزه تر می شه.

چه مدت باید گوشت مرغ رو مرینیت کنیم؟

حداقل 30 دقیقه کافیه؛ اما اگر یک ساعت یا حتی بیشتر بمونه، مرغ نرم تر و خوش طعم تر می شه.

می شه بیفتک مرغ رو داخل فر بپزیم؟

بله، می تونید با دمای 180 درجه سانتی گراد حدود 20 دقیقه بپزید و آخرش چند دقیقه گریل کنید تا سطحش طلایی بشه.

بیفتک مرغ با نون سرو می شه یا برنج؟

هر دو امکان پذیره؛ با نون حالت ساندویچی و سبک تر داره، با برنج هم یه وعده کامل و سیرکننده می شه.

برای اینکه بیفتک مرغ خشک نشه باید چیکار کنیم؟

حرارت رو میانه نگه دارید، زمان پخت رو زیاد نکنید و بعد از پخت اجازه بدید 2 تا 3 دقیقه استراحت کنه. اضافه کردن کمی روغن زیتون یا کره در آخر هم یاری می کنه آبدار بمونه.

می تونیم بیفتک مرغ رو فریز کنیم؟

بله، می تونید بعد از مرینیت یا حتی بعد از پخت، بیفتک مرغ رو داخل فریزر بذارید. فقط موقع مصرف بذارید کاملا یخش باز بشه و دوباره گرمش کنید.

بیفتک مرغ چرخ نموده با بیفتک معمولی چه فرقی داره؟

بیفتک مرغ معمولی از تکه های پهن شده سینه یا ران تهیه می شه؛ اما بیفتک چرخ نموده مثل کتلت یا برگره که مرغ چرخ شده با پیاز، ادویه و تخم مرغ مخلوط می شه.

طرز استفاده از بیفتک کوب چطوریه؟

بیفتک کوب رو باید به صورت عمودی و با ضربه های ملایم روی گوشت بزنید تا فیبرهاش باز بشن و گوشت نازک و یکنواخت بشه. دقت کنید ضربه ها خیلی محکم نباشن تا گوشت له یا پاره نشه.

منبع: افق کوروش
انتشار: 13 مهر 1404 بروزرسانی: 13 مهر 1404 گردآورنده: hadiee.ir شناسه مطلب: 2493

به "طرز تهیه بیفتک مرغ بدون خشک شدن با مرینیت مخصوص رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بیفتک مرغ بدون خشک شدن با مرینیت مخصوص رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید