طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا ؛ غذایی متفاوت و خوشمزه
به گزارش مجله هدیه، امروز با طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا مهمان آشپزخانه شما هستیم. بادمجان شکم پر یک غذای مجلسی و کلاسیک است که به عنوان یک پیش غذای مجذوب کننده هم می توانید در میهمانی هایتان سرو کنید. در این دستورالعمل فیلینگ یا موادی که برای پر کردن بادمجان استفاده می گردد، بادمجان تفت داده شده با سیر و چاشنی های مختلف است که با پوره گوجه فرنگی ترکیب می گردد و روی آن پنیر پیتزا و پمیر موزارلا یا پارمسان ریخته می گردد که مجذوب کنندهیت آن را چند برابر می نماید.
برای تهیه این غذای خوشمزه می توانید خودتان هم کمی خلاقیت به خرج دهید. برای مثال اگر می خواهید آن را به عنوان غذا سرو کنید از گوشت چرخ نموده هم بهره ببرید. بادمجان شکم پر را می توانید به عنوان یک افطاری متفاوت در ماه مبارک رمضان سرو کنید و از طعم لذیذ آن در کنار خانواده لذت ببرید؛ در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر
- بادمجان میانه دو عدد
- روغن زیتون بکر روغن زیتون بکر
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 20 گرم
- پیاز قرمز (ریز خرد شده) یک عدد
- سیر (خرد شده) یک حبه
- آرد سوخاری پانکو یک فنجان
- برگ ریحان (ریز خرد شده) دو قاشق غذاخوری
- برگ پونه کوهی تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا کاله خرید آنلاین یک سوم پیمانه
- پنیر موزارلا توپی کاله خرید آنلاین 500 گرم
- پوره گوجه فرنگی 700 گرم
- برگ ریحان 50 گرم
طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا ؛ یک غذای متفاوت و خوشمزه
مرحله اول
بادمجان شکم پر هم مانند گراتن بادمجان و رول بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توانید با بادمجان تهیه کنید و از ترکیب طعم آن با پنیرهای متفاوت لذت ببرید. برای آغاز ابتدا فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. بادمجان ها را بعد از این که شستید و گذاشتید تا آبشان رفت از وسط نصف کنید. به یاری یک قاشق چای خوری فلزی بادمجان ها را خالی کنید اما توجه کنید که از حاشیه بادمجان باید یک سانتی متر باقی بماند. قسمت گوشتی بادمجان را که بیرون ریختید کمی خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
روغن و کره پاستوریزه را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت میانه تا زیاد گرم کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. پیاز خرد شده را با روغن و کره تفت دهید تا نرم گردد. سپس بادمجان خرد شده را به آن اضافه کنید. گاهی اوقات مواد را با قاشق چوبی هم بزنید و تا زمانیکه بادمجان طلایی و نرم گردد به تفت دادن ادامه دهید. سیر را به صورت ریز خرد کنید و حدود یک دقیقه تا زمانی که مواد عطر سیر بگیرند تفت دهید. مخلوط را به کاسه منتقل کنید و حدود چند دقیقه صبر کنید تا خنک گردد.
مرحله سوم
در این مرحله آرد سوخاری، ریحان، پونه کوهی و یک چهارم فنجان پنیر پیتزا کاله و پنیر موزارلا خرد شده را به مخلوط بادمجان اضافه کنید. به مواد به اندازه لازم نمک و فلفل بزنید. پوره گوجه فرنگی و یک چهارم فنجان آب را داخل سینی فر با هم ترکیب کنید. بادمجان های نصف شده را داخل مخلوط گوجه درون سینی فر بچینید. داخل آن ها را از موادی که آماده کردید، پر کنید. با قاشق مواد را کمی فشار دهید تا فشرده شوند و در صورت امکان مواد بیشتری اضافه کنید.
مرحله چهارم
روی سینی را با فویل بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت تا زمانی که کاملا بادمجان ها نرم شوند، بپزید. در 15 دقیقه آخر موزارلا و پنیر پیتزا به جامانده را روی بادمجان ها بپاشید. در نهایت پس از پخت کامل بادمجان های شکم پر آن ها را در طرف مناسب قرار دهید و اندازهی پونه کوهی روی بادمجان شکم پر بپاشید و آن را سرو کنید؛ نوش جان!
فوت و فن های طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا
- حتما از ریحان و پونه کوهی بهره ببرید که طعم این غذا را بی نظیر خواهد نمود.
- بگذارید حاشیه بادمجان یک سانتی متر باقی بماند تا در صورت پخت خیلی نازک نگردد و مواد بیرون نریزد.
- پوره گوجه فرنگی را به صورت آماده می توانید تهیه کنید یا خودتان چند عدد گوجه فرنگی را رنده و پوره کنید.