دریافت تلخی زیتون با روشی آسان و کاربردی در خانه
به گزارش مجله هدیه، خبرنگاران | سرویس آشپزی - آیا تا کنون به این فکر افتاده اید که در منزل تلخی زیتون خام را بگیرید؟ زیتون یکی از چاشنی های پرطرفدار و پر خاصیت در سراسر دنیا است. انواع مختلفی از زیتون مانند زیتون پرورده، زیتون شور، زیتون کنسروی و … در بازار وجود دارد. با این حال شما به راحتی می توانید با پیروی از دستورالعملی ساده، تلخی زیتون را گرفته و از آن بهره ببرید. در این مقاله به آموزش دریافت تلخی زیتون می پردازیم
جهت دریافت خدمات پتینه با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.
دستورالعمل دریافت تلخی زیتون در منزل
برای انجام این کار ابتدا مقداری زیتون تازه و مرغوب تهیه کنید. اواخر فصل تابستان، بهترین وقت برای تهیه نوع تازه زیتون است.
مواد لازم
- مقداری نمک
- روغن زیتون
- گلپر
روش انجام کار
- ابتدا زیتون ها را شسته و در آب نمک قرار دهید.
- برای آنکه تلخی زیتون ها به خوبی گرفته گردد، قرار دادن آن ها در آب نمک را تا چند روز ادامه دهید.
- در طول روز سه الی چهار بار زیتون ها را شسته و آب و نمک آن ها را عوض کنید.
- شما می توانید این کار را تا زمانی که زیتون به طعم مطلوبتان رسید ادامه دهید.
- سپس زیتون ها را مجدداً در محلول آب نمکی که شوری آن مطابقه ذائقه تان است قرار دهید.
- در سرانجام مقداری روغن زیتون و گلپر به آن ها اضافه نموده و زیتون های آماده شده خود را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: خواص زیتون و مزایای آن برای سلامتی
نکته
این روش برای زیتون های رسیده قابل انجام است و در صورتیکه زیتون های کال و نرسیده باشد، به طور معمول برای دریافت تلخی آن ها از محلول قلیایی استفاده نموده و در نهایت آن ها را در محلول آب و نمک و مقداری سرکه نگهداری می نمایند.
حرف آخر
همانگونه که مشاهده کردید شما به راحتی می توانید زیتون خام را در منزل بپرورانید و از فواید بی نظیر زیتون سبز و زیتون سیاه بهره ببرید. توجه کنید که در صورتی که دارای فشار خون بالا هستید از نمک کمتری برای این کار بهره ببرید. در سرانجام، مشتاق دریافت سوالات، نظرات و دیدگاه های شما درباره دریافت تلخی زیتون به وسیله بخش ارسال نظر هستیم…
منبع: setare.com