عوارض و خاصیت های سرکه سیب
به گزارش مجله هدیه، تهران (پانا) - سرکه سیب 6 خاصیت اصلی داشته هرچند عوارضی هم به همراه دارد.
به گزارش فرتاک نیوز، از تخمیر سیب خرد شده، سرکه سیب بدست می آید که در این فرآیند قند سیب با کمک باکتری ها به اسید استیک تبدیل می شود و بسکمک از خواص و ویژگی های سرکه سیب نیز از این ترکیب کلیدی حاصل می شود.
در حالی که در مورد تاثیر مستقیم سرکه سیب بر سلامت کلی بدن منابع کافی وجود ندارد اما بسکمک از آزمایشات بالینی به طور غیرمستقیم به خواص آن اشاره کرده اند.
- سرکه یک ترکیب ضد میکروبی است
- به درمان اختلالات گوارشی کمک می کند
- متابولیسم را تقویت می کند
- اشتها را کنترل می کند
- به حفظ و سلامت غذا کمک می کند
- به پاکسازی بدن کمک می کند
عوارض جانبی احتمالی سرکه سیب
اما در عین حال مصرف سرکه سیب با چند عارضه جانبی احتمالی نیز ممکن است همراه باشد و به همین دلیل باید در میزان و نحوه مصرف آن دقت کرد، از جمله:
- هضم را به تاخیر می اندازد. نتایج برخی از مطالعات حاکی از آن است که سرکه سیب سرعت تخلیه معده را به طور قابل توجهی به تاخیر می اندازد.
- مصرف سرکه سیب می تواند باعث آسیب به مینای دندان شود، به ویژه زمانی که به طور مستقیم یا به میزان زیاد مصرف شود.
- ممکن است باعث سوزش گلو شود. همیشه قبل از نوشیدن سرکه سیب آن را رقیق کرده و برای مصرف به صورت مایع از نی استفاده کنید.
- سرکه سیب می تواند سطح پتاسیم را کاهش دهد. اگر از داروهای فشارخون استفاده می کنید یا سابقه ناهنجاری های خونی دارید، قبل از افزودن این ترکیب به رژیم غذایی با پزشک خود مشورت کنید.
منبع: خبرگزاری پانا