تشریح فعالیت های صورت گرفته در راستای اجرای بسته تحولی مدرسه کانون تربیتی محله
به گزارش مجله هدیه، تهران (پانا) - مدیرکل برنامه ریزی انجمن های مدارس، آموزش خانواده و مشاوره اولیا در مصاحبه با مجله خبری، تحلیلی و تصویری نگاه به تشریح فعالیت های صورت گرفته در راستای اجرای بسته تحولی مدرسه کانون تربیتی محله پرداخت.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، نورعلی عباسپور درگفتگو با مجله خبری، تحلیلی و تصویری نگاه به تشریح برنامه ها و فعالیت های اجرا شده در راستای اجرای بسته تحولی مدرسه کانون تربیتی محله پرداخت.
بر اساس بسته تحولی مدرسه کانون تربیتی محله؛ کاهش فاصله بین جامعه و مدرسه و تعامل اثربخش آن ها باهم، ارتباط بین یادگیری های مدرسه و زندگی اجتماعی،تبدیل مدرسه به کانون پیشرفت محله و افزایش مشارکت عوامل اثربخش بیرونی در امور آموزشی و پرورشی مدارس از اهداف کلی ومواردی همچون؛ شناسایی و آنالیز ظرفیت های محلی و مدرسه و انواع فعالیت های مشترک قابل اجرا توسط گروه های همیار، برگزاری حداقل 4 برنامه در طول سال تحصیلی به مناسبت های ملی و مذهبی، مشارکت دانش آموزان و کادر مدرسه در نماز جماعت محله، مشارکت دانش آموزان حداقل ماهی یک بار در فعالیت های مالی و ... ازجمله اهداف عملیاتی و قابل سنجش در این بسته تحولی است.
شایان ذکر است؛ محور قرار دریافت مدرسه در برنامه های فرهنگی و تربیتی محله، توسعه حس شهروندی، نظارت بهتر و پرورش نهادهای مردمی،ایجاد جو سالم محلی،شورونشاط و سرزندگی بیشتر محله و تقویت متقابل محله و مدرسه،افزایش جذابیت مدرسه و تقویت تمایل دانش آموزان برای حضور در مدرسه، استفاده بهینه از امکانات محلی و مدرسه و هم افزایی در پیشبرد اهداف تربیتی،یاری مفید و دوجانبه مدرسه و محله به یکدیگر نظیر استفاده محله از نیروی انسانی و مدرسه و استفاده مدرسه از مشارکت اهالی و کسبه از خروجی های مورد انتظار این طرح است.
لازم به ذکر است؛ تشکیل گروه های همیار، متشکل از والدین دانش آموزان و نمایندگانی از مؤسسات و متخصصین محلی، آنالیز زمینه های همکاری، تنظیم و تدوین برنامه ها، اجرای برنامه با مسئولیت نماینده ای از هر گروه و محله و با نظارت مدیر مدرسه، ارزیابی میزان پیشرفت اجرای برنامه توسط انجمن اولیای مدرسه از مراحل شش گانه این طرح است.
مدیرکل برنامه ریزی انجمن های مدارس، آموزش خانواده و مشاوره اولیا با تشریح فعالیت ها در این برنامه اظهار کرد: در این بسته کوشش شده است تا فاصله نامرئی بین مدرسه و جامعه روز به روز کاهش یابد و ارتباط بین این دو نهاد را بیش از پیش نزدیک گردد.
نورعلی عباسپور اضافه کرد: بخش مهمی از این بسته تحولی به سازمان های خارج از آموزش وپرورش مرتبط می گردد لذا هماهنگی های لازم در این خصوص اجرا شده است و در امسال 10 درصد از این بسته تحولی را اجرایی کردیم مرحله اول طرح اجراشده و در مرحله دوم قرار داریم کانون اصلی طرح در مدرسه واقع شده است و انجمن های اولیا و مربیان مدارس واسطه بین خانواده ها و مدارس شدند گروه های همیار در سطح استان تشکیل شده و در شهرستان ها نیز تشکیل می گردد سازمان های مختلف استقبال خوبی از این بسته تحولی داشته اند.
منبع: خبرگزاری پانا