اردوغان: امیدوارم فرانسه هر چه زودتر از شر ماکرون خلاص گردد
به گزارش مجله هدیه، رئیس جمهور ترکیه گفت: ماکرون بلایی بر سر فرانسوی هاست و امیدوارم که فرانسه هر چه زودتر از شر این بلا خلاص گردد.

با ما همراه باشید و با تور ارزان فرانسه از کشور عشاق دیدن کنید و در شهرهای پاریس، مارسی بگردیم و برج ایفل ، موزه لوور و دیگر جذابیت های این شهر زیبا را ببینیم
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، رجیب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در مورد مواضع ماکرون علیه ترکیه و جمهوری آذربایجان نیز گفت: ماکرون یک بلا بر سر فرانسه است. فرانسه به رهبری ماکرون دوره بسیار خطرناکی را سپری می نماید. از جنبش جلیقه زردها خلاص نمی گردد و در آینده شاید جنبش جلیقه قرمزها نیز به راه افتد.
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در کانال تلگرامی خبرنگاران بخوانید. (کلیک کنید)
وی اضافه کرد: دوست عزیزم الهام علی اف به فرانسوی ها یک توصیه کرد که شما می دانید. اگر ارمنی ها را خیلی دوست دارند مارسی را به آنها بدهند. من هم همین توصیه را به آنها دارم.
رئیس جمهور ترکیه گفت: ماکرون بلایی بر سر فرانسوی هاست و امیدوارم که فرانسه هر چه زودتر از شر این بلا خلاص گردد.
اردوغان در مورد خرید واکسن از چین نیز گفت: علاوه بر چین، با روسیه نیز مذاکره شده است. من شخصاً با واکسیناسیون مسئله ای ندارم.
منبع: خبرگزاری تسنیم