نان شیرمال با زنجبیل و دارچین

به گزارش مجله هدیه، نان و شیرینی های خانگی همیشه هواداران زیادی دارند و تهیه آن ها هم اغلب خیلی ساده هستند و موقع درست کردن حس خوبی در فکر به وجود می آورند.

نان شیرمال با زنجبیل و دارچین

نان شیرمال با زنجبیل و دارچین یکی از نان های بسیار خوشمزه و راحت است. عطر این نان فوق العاده است و وقتی آن را تهیه می کنید عطر آن کل فضای خانه را در بر می گیرد. نان شیرمال با زنجبیل و دارچین را می توانید برای عصرانه یا صبحانه یا مناسبت های مختلف تهیه کنید. برای تهیه نان شیرمال از خمیرمایه تازه بهره ببرید تا کاملا پف کند و عمل بیاید. شما می توانید این نان را در فر یا توستر تهیه کنید. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نان شیرمال با زنجبیل و دارچین

  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم 1/4 پیمانه
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • آرد به میزان لازم
  • زنجبیل 1 قاشق چای خوری
  • نمک 1 پنس
  • بهبوددهنده 1/2 قاشق چای خوری
  • شیر 1/2 پیمانه
  • روغن مایع 1/4 پیمانه
  • دارچین و کره برای داخل نان به میزان لازم

طرز تهیه نان شیرمال با زنجبیل و دارچین

مرحله اول

آب ولرم را داخل یک کاسه بریزید و 1 قاشق شکر را به همرا خمیرمایه اضافه کنید و هم بزنید. 10 دقیقه ظرف را کنار قرار دهید و صبر کنید تا عمل بیاید. اگر از خمیرمایه فوری استفاده می کنید نیازی به عمل آوری ندارید.

مرحله دوم

یکی از زرده های تخم مرغ را به همراه شکر هم بزنید تا از لختگی خارج گردد. سپس شیر و زنجبیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید و بعد روغن مایع و خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید و هم بزنید و بعد آرد و بهبوددهنده را باهم مخلوط و روی مواد الک کنید.

مرحله سوم

میزان آرد تقریبی است و باید کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع گردد. حالا باید خمیر را روی سطح آردپاشی شده خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف گردد. خمیر را به شکل توپ در بیاورید داخل کاسه قرار دهید و 1 ساعت بگذارید تا خمیر پف کند و عمل بیاید.

مرحله چهارم

پف خمیر را بعد از 1 ساعت بگیرید و از خمیر چانه بگیرید و هر چانه را باز کنید و داخل آن کمی کره و دارچین بزنید. به شکل توپ در بیاورید و داخل قالب مورد نظر قرار دهید و روی آن را بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید. بعد از استراحت روی نان را زرده دیگر تخم مرغ رومال کنید و به دلخواه کمی سیاه دانه و کنجد بپاشید. قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه با دمای 180 قرار دهید تا نان بپزد. این شیرینی را در کنار طرز تهیه مربای انجیر زرد خانگی نوش جان نمایید.

نکات کلیدی در تهیه نان شیرمال با زنجبیل و دارچین

  • می توانید زرده را با کمی زعفران و شیر مخلوط و نان را رومال کنید.
  • بهتر است یک ظرف آب داخل فر قرار دهید تا نان نرم گردد.
  • بهبوددهنده را می توانید حذف کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی تهیه ساده ترین خمیر پیتزا بدون فر را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 2 شهریور 1401 بروزرسانی: 2 شهریور 1401 گردآورنده: hadiee.ir شناسه مطلب: 2171

به "نان شیرمال با زنجبیل و دارچین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نان شیرمال با زنجبیل و دارچین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید