خوابی راحت با عصاره های گیاهی
به گزارش مجله هدیه، عصاره ی گل بابونه، یکی از برترین تسکین دهنده هاست که مصرف آن، به ایجاد آرامش و برخورداری از خواب آرام و راحت یاری می نماید. ارزش این گیاه- که خاصیت داروئی و درمانی دارد - موجب آرامش روح و روان خسته و فرسوده می گردد و پناهگاه امنی برای موقعیت های اضطراب آمیز است. بوئیدن این رایحه، یاری می نماید تا به مسائل و مشکلاتی که فکر ما را به خود مشغول نموده، بهتر نگاه کنیم و راه حلی برای آن ها بیابیم.

خوابی راحت با عصاره های گیاهی
یکی از شیوه های شگفت انگیزی که از آن راه می توان روح و روان را تغذیه کرد و فکر و فکر را برای خوابی عمیق و راحت آماده ساخت، استفاده از رایحه های خوش است. بوئیدن این رایحه ها، موجب آرامش و از میان بردن تنش ها و اضطراب ها می شود و جسم هم، با جبران انرژی های از دست رفته، خود را به حالت تعادل می رساند.
عصاره های گیاهی فراوانی وجود دارد که برای آرامش و رفتن به خوابی عمیق، مفید و مؤثرند. در زیر، چند گونه از این عصاره ها معرفی می شود که معمولاً در دسترس هم می باشند. توجه داشته باشید تنها عصاره هائی اثرگذاری لازم را دارند که کاملاً خالص اند و ناخالصی نداشته باشند.
بابونه:
عصاره ی گل بابونه، یکی از برترین تسکین دهنده هاست که مصرف آن، به ایجاد آرامش و برخورداری از خواب آرام و راحت یاری می نماید. ارزش این گیاه- که خاصیت داروئی و درمانی دارد - موجب آرامش روح و روان خسته و فرسوده می شود و پناهگاه امنی برای موقعیت های اضطراب آمیز است. بوئیدن این رایحه، یاری می نماید تا به مسائل و مشکلاتی که فکر ما را به خود مشغول نموده، بهتر نگاه کنیم و راه حلی برای آن ها بیابیم.کندر:
عصاره ی گیاه کندر، آرامبخش و محافظ روح و روان است. این رایحه، ایجاد حس رها شدن می نماید؛ رها شدن از نگرانی ها و اضطراب هائی که فکر را درگیر خود نموده است. با آرامش یافتن فکر و روان، توانائی و قدرت مقابله با سختی های زندگی افزایش می یابد. این رایحه، موجب می شود ما عمیق تر نفش بکشیم و در اثر تنفس های عمیق، حس بهتری پیدا کنیم و خود را از دلشوره هائی که سبب بی خوابی می شود، برهانیم.رنگ بنفش ملایمی که از این عصاره آزاد می شود، با تأثیر بر روی ضمیر ناخودآگاه، روح و روان ما را بیدارتر و هوشیارتر می سازد.
یاسمن:
عصاره ی معطر و زیبای یاسمن، خارق العاده و بی نظیر است. این عصاره، همزمان احساس لطافت و ظرافت زنانه و دلیری و نیرومندی مردانه را ایجاد می نماید و موجب حس برابری و تعادل می شود. بعلاوه، ما را از حس جنگیدن با خود رها می سازد و امکان خوابی آرام و راحت را فراهم می نماید. با بوئیدن این رایحه ی شگفت انگیز، احساس گرمی و اعتماد به نفس می کنیم و در نتیجه، تصمیمات و انتخاب های مثبت و بهتر و طبعاً خواب با کیفیت و خوبی خواهیم داشت.رایحه ی یاسمن، دو رنگ قرمز و سفید را به ما منتقل می نماید. قرمز، رنگ زندگی است و سفید، رنگ پاکی! از این رو، موجب تعادل، هماهنگی و توجه به هر دو جنبه ی مادی و معنوی زندگی می شود.
مرزنگوش:
یکی از عصاره های گیاهی بسیار آرامش بخش و معطراست که در تسکین گرفتگی ها و انقباض های عضلانی، بسیار مؤثر است و با درمان این انقباض ها، از بی خوابی های شبانه جلوگیری می نماید. مرزنگوش، بعلاوه ما را از چنگال احساسات ناخوشایند می رهاند و گرمی و آرامش خاصی می بخشد تا بتوانیم ارتباط خوبی با زندگی خود برقرار کنیم. این رایحه، به ما یاری می نماید تا خود را از چنبره ی حس های آزارنده(خشم، تنفر و ...) رها سازیم و با احیای توانمندی های خلاق، جهت زندگی را با آرامش و راحتی طی کنیم.این تأثیرات حسی و روحی مرزنگوش، به خاطر اثرات طبیعی این رایحه بر روی جسم است. این رایحه، بعلاوه محرک جریان خون است و سبب گشادگی و باز شدن عروق و مویرگ ها می شود. به همین علت، ایجاد گرمی و جنب و جوش می نماید. دو رنگ آبی و نارنجی، در فضای ارتعاشی رایحه ی مرزنگوش دیده شده است. رنگ آبی، آدم را ترغیب می نماید تا به نیازهای درونی و خواسته های احساسی خود توجه کند و رنگ نارنجی، مارا به حسی از شادی و خلاقیت می رساند که ناشی از رسیدن به همان نیازها و خواسته هایمان می باشد.
گل سرخ:
رایحه ی گل سرخ، تعادل و آرامش در فرد ایجاد می نماید و خواب آرام و راحتی به همراه می آورد. بوی بسیار خوش این گل، لحظه ای هم که شده، آدم را از دنیای خاکی، نگرانی ها و سختی های آن دور می سازد و به تعادل روحی و روانی می رساند.این رایحه، روی قلب اثر می گذارد و آدمی را شایسته ی داد و ستد عشق و محبت می نماید؛ بدون آن که چشمداشتی یا شرط و شروطی داشته باشد. رنگ این رایحه، صورتی است و ما را به آرامی به سمت خودآگاهی از عشق ورزیدن به دیگران سوق می دهد. زمانی که ارزش عشق و محبت را با تمامی وجود در می یابیم و نسبت به آن آگاهی پیدا می کنیم، می توانیم دیگران را هم از این نیروی سرشار، بهره مند سازیم.
منبع:نشریه آشپزباشی، شماره 40.
/ج
منبع: راسخون