خرید گوشت آنلاین، برترین پروتئینی اینترنتی را چگونه انتخاب کنیم؟

به گزارش مجله هدیه، خبرنگاران : خرید گوشت به عنوان یکی از ملزومات زندگی تأثیر بسیار زیادی را در سبد غذایی افراد خواهد داشت. پیش از این افراد با مراجعه به مراکز فروش و فروشگاه های مربوطه گوشت موردنظر خود را به صورت حضوری خریداری می کردند و در نهایت نیز محصولی را دریافت می کردند که با چشمان خود دیده اند. این موضوع امروزه با تغییراتی روبه رو شده و همین مسئله نیز فرآیند خرید گوشت را تا حدودی سخت تر نموده است.

خرید گوشت آنلاین، برترین پروتئینی اینترنتی را چگونه انتخاب کنیم؟

از آنجایی که فروشگاه های اینترنتی و آنلاین، این روز ها با اقبال بسیار خوبی روبه رو شده اند و بسکمک از افراد نیز ترجیح می دهند که با خرید گوشت آنلاین، کمتر از خانه هایشان خارج شوند و صرفاً با چند کلیک ساده محصول موردنظر خود را خریداری کنند، ضروری است که در رابطه با خرید گوشت، واضح تر بگوییم و به شما کمک کنیم که در انتخاب محصول موردنظر هوشمندانه تر و مطمئن تر عمل کنید؛ بنابراین در این مطلب همراه ما باشید تا به موضوع خرید گوشت آنلاین بپردازیم.

خرید گوشت قرمز آنلاین

به طور کلی باید بگوییم که گوشت های قرمز به انواع گوشت بره، گوشت گوسفند، گوشت گوساله و همین طور گوشت گاو تقسیم بندی می شوند. هر کدام از این گوشت ها ویژگی های مخصوص به خود را دارند و با توجه به ذائقه و همین طور هزینه های متفاوت خود به وسیله افراد متفاوتی انتخاب می شوند. گوشت بره معمولاً رنگ روشنی دارد و بسیار لطیف است. گوشت گوسفند که قرمز کم رنگ است نیز استخوان دارد و چربی آن هم در مقایسه با گوشت گاو 1 به 10 خواهد بود! گوشت گوساله، اما قرمز پررنگ است و معمولاً چربی کمی دارد.

از آنجایی که گوشت گوساله و گاو مزاج سرد دارند، بسکمک از افراد ترجیح می دهند که کمتر سراغ آن بروند و در عوض از گوشت گوسفندی که هزینه به مراتب کمتری نیز دارد استفاده کنند. غالباً گوشت های گوساله و گوسفند به عنوان رایج ترین انواع گوشت قرمز شناخته می شوند. به همین علت نیز در ادامه شما را آن ها آشنا خواهیم کرد.

راهنمای خرید گوشت گوساله آنلاین

اصولاً گوشت قرمز به عنوان یکی از مهم ترین محصولات پروتئینی در برنامه و سبد غذایی جزء ملزومات به شمار می رود. یکی از انواع گوشت قرمز که معمولاً به عنوان مطلوب ترین منبع پروتئین شناخته می گردد گوشت گوساله است. معمولاً این نوع از گوشت هزینه زیادی دارد، اما شما می توانید با خرید برش هایی از آن هزینه به مراتب کمتری را نیز پرداخت کنید. بخش های متفاوتی از گوشت گوساله شامل این موارد می شوند:

  • گوشت سرسینه

این بخش از گوشت گوساله پرطرفدارترین قسمت آن به شمار میرود. معمولاً هزینه ای ارزان دارد و برش 700 گرمی آن نیز می تواند برای یک خانواده 4 نفره کفایت کند.

  • گوشت ران

این قسمت از گوشت گوساله با استخوان بریده می گردد و می توان آن را آب پز نموده و یا در انواع غذا های سنتی استفاده کرد. گوشت ران گوساله شبیه به ماهیچه است و به همین علت نیز ضروری است که آن را با مایعات زیاد و همین طور به صورت آرام بپزید.

  • گوشت روی دنده

این قسمت از گوشت گوساله از زیر شکم تهیه می گردد و هزینه بسیار کمی نیز دارد. با این حال به خاطر داشته باشید که نمی توانید آن را بیش از میزان میانه بپزید، چراکه بسیار سفت خواهد شد.

  • گوشت قلوه گاه

این بخش، برشی استیکی است که از زیر شکم گاو گرفته می گردد. شما می توانید گوشت قلوه گاه را چرخ هم بکنید و آن را در غذای خود مورد استفاده قرار دهید.

  • گوشت سردست

این قسمت از گوشت گوساله که به بخش بالایی بدن گاو تعلق دارد باید خرد شده و به آرامی پخته گردد.

  • گوشت کمر

گوشت کمر گوساله چربی بسیار کمی دارد و معمولاً در مواد غذایی همانند کالباس مورد استفاده قرار می گیرد.

  • گوشت بالای ران

این قسمت نیز همانند قلوه گاه ضخامت زیادی دارد و باید آن را در حرارت بسیار کمی بپزید.

راهنمای خرید گوشت گوسفند آنلاین

اصولاً باید بگوییم که گوشت گوسفند یا بره گوشتی است که از گوسفند اهلی گرفته می گردد. این گوشت استخوان دار است و هزینه به مراتب مناسب تری نیز دارد. به طور کلی باید بگوییم که گوشت گوساله شامل دو دسته بندی کلی می گردد، بخش بالا که شامل گردن، کمر، دنده، راسته و فیله است و بخش پایینی که شامل سینه و سرسینه، قلوه گاه، ران، سردست، ماهیچه، کف دست، شکمبه، پاچه و... می گردد. در ادامه شما را با این قسمت ها به طور کامل آشنا می کنیم.

  • گوشت گردن

این بخش از گوشت گوسفند را می توان به تکه های کوچکی تقسیم نموده و آن را در انواع خورشت ها مورد استفاده قرار داد. علاوه بر این گوشت گردن برای سوپ، آبگوشت، همبرگر، کتلت و... نیز مناسب خواهد بود.

  • گوشت دنده

این گوشت به عنوان یکی از لذیذترین بخش های گوشت گوسفند شناخته می گردد که نرم، لطیف، ترد، پرچرب و بسیار خوش طعم است. کباب دنده یا همان ششلیک نیز از همین قسمت گرفته می گردد.

  • گوشت راسته

گوشت راسته در کنار ستون فقرات قرار گرفته است و درصد چربی آن نیز بسیار کم است. گوشت راسته غالباً هزینه زیادی دارد و می تواند در پخت انواع کباب مورد استفاده قرار بگیرد.

  • گوشت فیله

این گوشت از پشت کمر گوسفند گرفته می گردد و نسبت به گوشت راسته به مراتب نرم تر و صاف تر است. معمولاً از این گوشت نیز برای پخت کباب برگ استفاده می گردد.

  • گوشت سینه و سرسینه

این گوشت در زیر شکم گوسفند قرار گرفته است و باید آن را به آرامی بپزید. نکته ای که باید به آن توجه کنید جدا کردن قسمت های چربی است. شما می توانید این گوشت را با انواع سبزیجات معطر طبخ کنید.

  • قلوه گاه گوسفندی

این گوشت طبع معتدل رو به خشکی دارد و به همین علت نیز نمی توان آن را به تمامی مزاج ها توصیه کرد. شما می توانید از این گوشت به صورت چرخ نموده و در تهیه کباب کوبیده استفاده نمایید.

  • گوشت ران

این گوش غالباً در تهیه کباب حسینی مورد استفاده قرار می گیرد.

  • گوشت سردست

این قسمت از گوشت گوسفندی معمولاً پهن و مسطح است و می توان از آن برای تهیه انواع خورشت های ایرانی و خارجی استفاده کرد.

  • ماهیچه

گوشت ماهیچه لخم و بدون چربی است و از قسمت های لذیذ گوشت گوسفند به شمار می رود. این گوشت بافت لطیف و نرمی دارد.

خرید گوشت آنلاین

همان طور که پیش از این نیز اشاره کردیم خرید گوشت آنلاین همانند خرید حضوری گوشت کار ساده ای نخواهد بود. به همین علت نیز ضروری است که در زمان خرید اینترنتی آن دقت بالایی را به کار بگیرید. در وهله اول باید به سراغ فروشگاه اینترنتی معتبر و قابل اعتمادی بروید. برای این کار نیز دو راه کلی وجود دارد. یکی اینکه پیش از این تجربه خرید گوشت آنلاین از فروشگاه اینترنتی را داشته باشید و دقیقاً بدانید که کدام فروشگاه انتخاب درستی است و دیگری نیز آنکه از تجربیات سایر افراد استفاده نمایید.

معمولاً در وب سایت های فروش آنلاین مواد غذایی بخشی با عنوان نظرات کاربران وجود دارد که افراد در آن به بیان تجربیات خرید خود می پردازند. بهتر است که پیش از خرید گوشت آنلاین، سری به بخش نظرات کاربران بزنید و از تجربیات سایر افراد استفاده نمایید. این ویژگی موجب خواهد شد که محصولی هوشمندانه تر، باکیفیت تر و مناسب تر خریداری نمایید.

نکته دیگری که باید در زمان خرید گوشت آنلاین خود در نظر بگیرید توجه به ویژگی های محصول است. بهتر است که در زمان خرید به بخش مشخصات محصول مراجعه کنید و تک تک اطلاعات آن را به طور کامل مطالعه نمایید. با این کار اطلاعات کلی و قابل اعتمادی از محصول موردنظر پیدا خواهید کرد و در نتیجه خرید به مراتب راحت تری نیز خواهید داشت.

نکاتی که باید پیش از خرید گوشت به صورت اینترنتی بدانید

خرید گوشت به صورت آنلاین، مزایای بسیار زیادی دارد. اما پیش از اقدام به خرید ضروری است نسبت به نکاتی آگاهی داشته باشید. آگاهی نسبت به این نکات می تواند باعث گردد که شما خرید اینترنتی پیروز تر در زمینه گوشت و مرغ داشته باشید. بعضی از اصلی ترین نکاتی که می تواند راهنمای شما در خرید آنلاین گوشت باشد، به توضیح زیر هستند:

  • کالای گوشتی مورد نظر خود را پیش از اقدام به خرید انتخاب نمایید تا در زمان خرید اینترنتی بتوانید ساده تر به کالای مورد نظر خود دست یابید.
  • برترین سایت را برای خرید اینترنتی گوشت انتخاب نمایید تا از کیفیت گوشت ها و تازه بودن آن ها اطمینان داشته باشید.
  • از قیمت گوشت ها در قصابی ها اطلاع داشته باشید تا مطمئن شوید سایت اینترنتی گران فروشی نمی کند.
  • در صورتی که پس از تحویل کالا متوجه شدید که کالا مسئله ای دارد و یا گوشت خریداری شده تازه نیست با فروشگاه اینترنتی تماس بگیرید.

برترین پروتئینی اینترنتی چه ویژگی هایی دارد؟

خرید گوشت به صورت آنلاین احتیاج به دقت بالایی دارد و ضروری است از معتبرترین و برترین پروتئینی های اینترنتی خرید را انجام دهید. شاید برایتان سوال باشد که برترین پروتئینی های اینترنتی چه ویژگی هایی دارند؟ فروشگا ه های آنلاین گوشت و مرغ در وهله اول، همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، باید دارای نشان اعتماد الکترونیکی باشند تا خریداران از معتبر بودن سایت و کیفیت بالای گوشت و مرغ اطمینان داشته باشند. بعضی دیگر از مزایای برترین پروتئینی اینترنتی به توضیح زیر می باشند:

  • تحویل سریع گوشت
  • تنوع محصولات سایت یا همان فروشگاه اینترنتی
  • روند خرید آسان و بدون دردسر

مزایای خرید گوشت آنلاین

همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، یکی از مزایای اصلی خرید گوشت بهصورت آنلاین این است که شما قادر به خواندن نظرات کاربران دیگر در ارتباط با سایت فروش گوشت اینترنتی، خواهید بود و همین موضوع می تواند سشما را در انتخای برترین سایت فروش اینترنتی گوشت کمک رساند. از دیگر مزایای خرید گوشت آنلاین عبارتند از:

  • صرفه جویی در زمان
  • دسترسی تمام وقت
  • دوری از ترافیک و آلودگی هوا
  • بهره مندی از تخفیفات ویژه سایت های فروش گوشت

قیمت خرید گوشت آنلاین

با وجود شرایط مالی کنونی و نوسانات قیمتی در تمام زمینه ها، قیمت گوشت نیز از این نوسانات مستثنی نبوده است و قیمت گوشت در سایت های خرید آنلاین گوشت مدام در حال تغییر می باشد. توصیه ای که برایتان داریم آن است که از قیمت های روز گوشت در بازار اطلاع داشته باشید تا در زمان خرید گوشت آنلاین از درست و عادلانه بودن قیمت محصول خود مطمئن شوید.

علاوه بر این بهتر است که با آنالیز چند فروشگاه آنلاین، هزینه و ویژگی های محصولات را با هم مقایسه کنید تا در نهایت بتوانید خریدی هوشمندانه تر و درست تر داشته باشید. یکی از مزایای خرید گوشت آنلاین وجود تخفیفات ویژه در سایت های فروش آنلاین می باشد.

منبع: برترین ها
انتشار: 26 مهر 1403 بروزرسانی: 26 مهر 1403 گردآورنده: hadiee.ir شناسه مطلب: 2387

به "خرید گوشت آنلاین، برترین پروتئینی اینترنتی را چگونه انتخاب کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خرید گوشت آنلاین، برترین پروتئینی اینترنتی را چگونه انتخاب کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید