آموزش صنایع دستی در کتابخانه های عمومی زنجان
به گزارش مجله هدیه، سید سعید صفوی در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران در زنجان گفت: کتابخانه ها مراکز فرهنگی هستند که از ظرفیت بالایی برای برگزاری برنامه های متعدد برخوردارند.
وی با اشاره به برگزاری سومین رویداد ملی کسب و کار در کتابخانه های عمومی استان زنجان اضافه کرد: یکی از اقداماتی که جا دارد در کتابخانه های عمومی به آن توجه شود، ایجاد بستر مناسب برای آموزش صنایع دستی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با اشاره به اینکه در حال حاضر صنعتگران استان زنجان در 55 رشته مشغول به فعالیت هستند، اضافه کرد: رشته های شاخص صنایع دستی این استان ملیله کاری، انگشترسازی، مسگری، چاروق دوزی، چاقوسازی، گیوه بافی، گلیم بافی، تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی را شامل می شود.
وی با اشاره به فعالیت 16 هزار نفر در حوزه صنایع دستی، گفت: این موضوع موجب رونق مالی در استان شده است.
صفوی بر ضرورت شکل گیری استارت آپ ها و کسب وکارهای کوچک حول محور ایده های نو و گروه های جوان در حوزه های مختلف از جمله کتابخانه ها، اضافه کرد: میراث فرهنگی آمادگی همکاری برای برگزاری دوره های آموزشی بلند و کوتاه مدت را در حوزه صنایع دستی دارد.
وی ادامه داد: می توان از ظرفیت های کتابخانه های عمومی برای دسترسی به مخاطب و برگزاری کلاس آموزشی صنایع دستی استفاده کرد، که از این طریق می توانیم تسهیلات ارزان قیمت برای اعضای کتابخانه فراهم کنیم تا بتوانند در محل کتابخانه عمومی آموزش دیده و در نهایت یک اشتغال پایدار برای خود ایجاد کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با بیان اینکه آموزش برخی صنایع دستی به فضای محیطی کمی نیاز دارد، اظهار داشت: می توانیم برای ایجاد کسب و کار در حوزه صنایع دستی به صورت کاربردی و عملی مشارکت کرده و گامی در راستای تحقق شعار سال مهار تورم و رشد تولید برداریم.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران