افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی با بسته بندی نانویی

به گزارش خبرنگاران، به نقل از ستاد ویژه توسعه فناوری، یک شرکت با استفاده از کیسه های پلاستیکی دارای خواص آنتی باکتریال، ماندگاری محصولات پروتئین را تا دو برابر زمان معمول افزایش داده است. این کیسه ها با استفاده از فناوری نانو از خواص آنتی باکتریال برخوردار شده اند.

افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی با بسته بندی نانویی

این کیسه پلاستیکی ماندگاری محصولات پروتئینی را از سه روز به 6 روز افزایش می دهد. این کیسه پلاستیکی در حال حاضر توسط یک شرکت خریداری شده تا برای بسته بندی محصولات از آن استفاده گردد.

اشراقی، کارشناس ستاد ویژه توسعه فناوری نانو درباره حجم فروش این محصول گفت: براساس توافق های صورت گرفته، فروش سالانه این مستربچ مربوط به این نوع کیسه پلاستیک بیش از 70 تن در سال خواهد بود.

دامنه کاربرد این کیسه ها تنها به بسته بندی محصولات پروتئینی محدود نبوده و از آن می توان برای کیسه زباله ها، کیسه های بیمارستانی و ظروف غذاخوری استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی با بسته بندی نانویی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی با بسته بندی نانویی

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید