بمباران صعده، الجوف و البیضاء از سوی ائتلاف سعودی
به گزارش مجله هدیه، ائتلاف سعودی طی 24 ساعت گذشته، یازده حمله هوایی در سه استان صعده، الجوف و البیضاء انجام داده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از وبگاه انصارالله، جنگنده های ائتلاف سعودی روز سه شنبه 11 بار به مناطق مختلف استان های صعده، الجوف و البیضاء حمله کردند.
منابع امنیتی یمن اعلام کردند که جنگنده های ائتلاف چهار حمله به اطراف شهر صعده، دو حمله به منطقه بنی معاذ شهرستان سحار انجام دادند و یک بار نیز شهرستان الظاهر استان صعده را بمباران کردند.
منابع یمنی عنوان کردند که دیروز سه بار نیز منطقه الوهیبیه شهرستان السوادیه استان البیضاء و یک بار شهرستان خب والشعف استان الجوف هدف حملات هوایی ائتلاف سعودی-اماراتی نهاده شد.
جنگ ائتلاف سعودی با یمن هفت سال است که ادامه دارد و این جنگ با وجود برگزاری چندین دور گفت وگوی یمنی-یمنی و شکست هر بار آن به دلیل کارشکنی های عربستان و سنگ اندازی این کشور در راستا مذاکرات، متوقف نشده است.
منبع: خبرگزاری تسنیم